Γενικοί καθαρισμοί

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Στη Nickon Green Services παρέχουμε πλήρη συνεργεία καθαριότητας γενικού και βιολογικού καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους και οικίες. Δραστηριοποιούμαστε στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών, στρωμάτων, χαλιών, μοκετών και καναπέδων.  Στόχος μας, εκτός από το να πετύχουμε το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς να προκληθούν ζημιές, είναι η κατάλληλη απολύμανση για να νιώθουμε ασφαλείς.

Αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια ζώα, ή συχνά φιλοξενείτε τους φίλους και την οικογένειά σας ή απλά βρισκόσαστε στο σπίτι αρκετές ώρες την ημέρα, οι υφασμάτινες επιφάνειες των επίπλων και των χαλιών σας είναι εκτεθειμένες. Η σκόνη, η γύρη, μικρόβια, ψίχουλα τροφίμων, λεκέδες και κηλίδες αποτελούν μέρος μιας των επιφανειών που μπορεί να μην έχει καθαριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη Nickon Green Services, έχουμε τις λύσεις για έναν ασφαλή και υγιεινό τρόπο καθαρισμού για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Ο βιολογικός καθαρισμός που μπορούμε να παρέχουμε είναι αρκετά ισχυρός για να καθαρίσει τις υφασμάτινες επιφάνειες στην οικία σας αλλά και να αφαιρέσει τους περισσότερους λεκέδες με ήπιο και ασφαλή για τον τύπο του υφάσματος τρόπο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Με απόλυτη δέσμευση για άριστες υπηρεσίες καθαρισμού προσαρμοσμένες στον εκάστοτε προϋπολογισμό, σας εγγυηώμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα καθαριότητας στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο μικρός ή μεγάλος είναι. Στη Nickon Green Services έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αναλάβουμε τις πιο απαιτητικές αποστολές καθαριότητας, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες των εγκαταστάσεων.

Με γνώμονα μια μακροχρόνια συνεργασία και με κύριο μέλημά μας την δική σας ικανοποίηση, σας παρέχουμε ένα καθαρό εργασιακό περιβάλλον, ισάξιο με την εικόνα που αρμόζει σε όλους τους επαγγελματίες που νοιάζονται για το προσωπικό, τους πελάτες και τους συνεργάτες τους. Εφαρμόζουμε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και μελετάμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε εργασίας, ώστε να διασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι εργασιακοί χώροι που αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανσή τους περιλαμβάνουν:

  • Γραφεία
  • Συνεδριακές αίθουσες
  • Εκθεσιακούς χώρους
  • Χώρους εστίασης
  • Τζάμια
  • Παρκινγκ
  • Ανελκυστήρες
  • Χώρους υγιεινής
  • Πάγκους εργασίας
  • Εργαστήρια

Οι υπηρεσίες καθαριότητας της Nickon Green Services δεν περιορίζονται στους παραπάνω χώρους. Μπορείτε να  επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες καθαριότητας που χρειάζεστε και να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ

Στη  Nickon Green Services φροντίζουμε για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου όπου ζείτε. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της οικίας σας σε όλες τις περιστάσεις: Είτε κατοικείτε σε αυτή, είτε προέρχεται από ανακαίνιση, κατασκευή ή μετακόμιση.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών μας επιμελούνται με πλήρες εξοπλισμό τον καθαρισμό του σπιτιού σας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια της υγείας σας. Οι περιοχές που εξυπηρετεί το συνεργείο μας καθαρισμού σπιτιών καλύπτει όλη την περιοχή της Αττικής.

Δεσμευόμαστε για την απόλυτη καθαριότητα που αρμόζει στην οικία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση καθαρισμού πλήρως προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Άλλες υπηρεσίες

Η ομάδας μας ασχολείται εξειδικευμένα με γεωπονικές υπηρεσίες υγειονομικής σημασίας, υπηρεσίες που καλύπτουν όλο φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα καθώς και υπηρεσίες γενικού καθαρισμού.
Nickon Green Services - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις - Βιολογικοί καθαρισμοί - Αθήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Απεντόμωση • Μυοκτονία • Απολύμανση

Nickon Green Services - Απολυμάνσεις - Βιολογικοί καθαρισμοί - Αθήνα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Συστήματα διαχείρισης • Επενδυτικά σχέδια και επιχειρησιακά προγράμματα